kozijnenreparatie.info

Kraakman Kozijntechniek

Leverancier van GU, SI, Rehau, Maco, Roto en Hatau

Kraakman Kozijntechniek levert bijna alle soorten wielen, lagers, loopwagens en alles wat betrekking heeft op het hang en sluitwerk van zowel ramen, deuren en schuifpuien welke nog leverbaar zijn, anders reviseren wij deze of maken wij die na. Wij zijn trots op dat wij dealer zijn van: SI, Fuhr, Roto, Hatau, Maco en GU schuifpuien.

Op deze pagina vertellen we je alles over meerpuntssluitingen. Dit type insteekslot wordt veel gebruikt als voordeurslot of achterdeurslot. Met een meerpuntssluiting is jouw deur namelijk beveiligd op ten minste drie plekken, terwijl je hem slechts met één sleutel bedient. Lees hieronder meer over de verschillende varianten en bedieningsmogelijkheden van een meerpuntssluiting.Een meerpuntssluiting kan op twee manieren bediend worden. Is jouw meerpuntssluiting cilinderbediend, dan opent de deur middels de sleutel in de cilinder. Dit type heet ook wel meerpuntssluiting sleutelbediend, omdat je door de sleutel in het slot te draaien, de dagschoot bedient. Deze manier van openen wordt gebruikt bij de meeste voordeursloten, omdat daarop een vaste voordeurknop zit. Bedien je jouw buitendeur aan beide kanten met een deurkruk of draaibare knop, dan kun je in plaats van een cilinderbediende meerpuntssluiting, een krukbediende meerpuntssluiting aanschaffen. Daarbij reageert het meerpuntsslot wanneer je de deurkruk draait. Dit type meerpuntssluiting kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een achterdeur.

Gu hefschuifdeur beslagen zijn geschikt voor vensters en glazen deuren uit hout of kunststof evenals voor metaal. Bovendien bieden deze een bijzondere oplossing voor ventilatiegleuven, passende deurdorpels. Bij het parellelschuifdeursysteem (de kiepschuifpui) wordt al door de werking van het beslagsysteem een veilige en deskundige bediening, alsmede gebruik van de deur gewaarborgd.

 

 

 

Kozijnen reparatie GU schuifpui eland brandt schuifpui

beslag