kozijnenreparatie.info

Kraakman Kozijntechniek

Schuifpui herstellen zodat deze echt levenslang meegaan

Kraakman Kozijntechniek is al vele jaren de specialist op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Veel hang en sluitwerk zoals scharnieren, grepen, wielen en hefstangen op voorraad en anders kunnen wij bijna alles wat nog in de handel is bestellen.

Wat is een deur zonder slot, scharnier en greep? Een leuk attribuut zonder functie. De perfecte deur bestaat uit een veilig slot, optimaal afstelbare deurscharnieren en een goede deurgreep. Als ook de dichtingen en de onderdorpel daarop afgestemd zijn, dan is er een perfecte synergie. 

Stop de inbreker door de handmatig verstelbare nokken! Dankzij de zelfsluitende espagnoletten behoort inbraak tot het verleden. Het geheim van deze unieke oplossing is het automatisch vastzetten van de veiligheidsnokken, die zelfs bestand zijn tegen een kracht bij inbraak 300 kg en daarmee het kozijn zou kunnen ontregelen. De zelfsluitende espagnoletten verhogen de basisveiligheid van het raam in het slot, zonder afsluitbare raamgrepen, die vaak als bescherming gebruikt worden tegen het verschuiven van de nokken. Zonder zelfsluitende espagnoletten kan de greep gaan draaien.

 

 

Werkzaam in: raam repareren Den Haag, draaikiepraam repareren Wateringen, Voorburg, Voorschoten, Zoetermeer, Pijnacker, Leiden, Delft, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam

 Kozijnen reparatie GU schuifpui eland brandt schuifpui  Kozijnen reparatie GU schuifpui eland brandt schuifpui Kozijnen reparatie GU schuifpui eland brandt schuifpui