kozijnenreparatie.info

Kraakman Kozijntechniek

Sinds 1982 actief, garantie op schuifpui reparatie

Laat u helpen door specialisten die u volledig begeleiden. Uw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw. Ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van kunststof kiepkantel puien tot houten hefschuifpuien. Landelijke dienstverlening en direct jouw schuifpui weer in orde gemaakt. Eveneens toonaangevend als reparatiebedrijf voor kozijnen. Zowel bedrijven als particulieren waren tevreden klant bij kozijnenreparatie.info

Diensten die wij leveren:
Adhoc particulieren
Onderhoudscontracten woningbouw, VVE, verhuurmakelaars
Bouwkundig rapporten gevelelementen
Adviesrapport kozijnen 

De reparaties die wij uitvoeren zijn:
wielen of loopwagen vervangen
loopvlak vernieuwen
lekkage verhelpen
onderdorpel of rails vernieuwen
afstellen van het schuifdeel

Volgende schuifpuien zijn weer als nieuw te maken:
Schuifpuien van GU/SI en Mako
Eland Brandt
Schuco en Thyssen

 

Gu schuifpui reparatie

Heeft u een defecte schuifpui of functioneert uw schuifpui niet meer naar behoren? Schuifpuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder. Enkele voorbeeld problemen zijn:

·         De hendel gaat zwaar

·         De hendel draait door

·         De schuifpui gaat niet omhoog

·         De schuifpui gaat niet op slot of dicht

·         De schuifdeur schuift niet meer.

Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij kwaliteitspuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.

Wij maken uw schuifpui weer als nieuw

Met onze schuifpui reparatie zorgen wij er voor dat u weer kunt genieten van uw schuifpui, zoals het bedoeld is. U krijgt weer binnen enkele seconden toegang tot uw terras, tuin of balkon en meer veiligheid bij het afsluiten.

Wij zijn gespecialiseerd in schuifpuien reparaties en wij beloven u dat we uw schuifpui weer als nieuw laten functioneren, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. Aan de hand van foto’s en een telefonisch gesprek analyseren we het probleem van uw schuifpui en maken we een passende offertevoor u.

Naast de schuifpui reparatie vervangen wij ook (als het lukt direct of anders zonder extra voorrijkosten) het loopwerk en/of de sloten met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is.

Wat kost een schuifpui reparatie?
Door de verschillende soorten schuifpuien en leveranciers hiervan is het van belang dat wij een goede foto plus omschrijving krijgen van de schuifpui zodat deze door een monteur beoordeeld kan worden. Binnen 1 dag weet u wat het kost om uw pui weer soepel te laten lopen en sluiten. 

Schuifpui reparatie Den Haag
Schuifpui reparatie Rotterdam
Schuifpui reparatie Amsterdam
Schuifpui reparatie Utrecht

 

 Neem contact met ons op voor meer informatie, of maak direct een afspraak 

 

 

 

 

 

 schuifpui

 

  


kozijn