kozijnenreparatie.info

Kraakman Kozijntechniek

Onderhoud & Service ramen, deuren en schuifpuien

Kozijnen gaan een levenlang mee?

Zowel kunststof als aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn zoals velen weten onderhoudsarm maar zeker nog niet onderhoudsarm. Dit betekend dat men voor een optimale levensduur van kunststof producten er verstandig aandoet om deze onderdelen om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Door het opnieuw afstellen van het hang en sluitwerk voorkomt men dat deze onderdelen niet kapot gedraaid worden en dat men optimaal kan genieten van de voordelen van kunststof en aluminium kozijnen. Door periodiek onderhoud aan schuifpuien en draaikiepramen zullen die langer meegaan. Als bepaalde onderdelen kapot gaan dan heeft dit vaak het resultaat dat deuren en ramen niet goed meer lopen en sluiten. Bij verouderde deuren en ramen waar beslag is toegepast wat niet meer verkrijgbaar is dan zal er een gepaste oplossing worden gevonden. Door ervaring heeft Kraakman Kozijntechniek zijn inkoopkanalen weten te verbreden zodat er altijd een passende oplossing wordt gevonden. 

Volgende ramen, deuren en schuifpuien zijn weer als nieuw te maken:
draaikiepramen, hefschuifpuien, psk puien, kiepkantelpuien, winkelpuien, 

 Eland Brandt schuifpuien:
Eland-Brandt is in 1878 gestart als ijzersmederij en was destijds éénvan de eerste Nederlandse bedrijven die begon met de ontwikkeling van schuifsystemen voor ramen en deuren. Een rijke historie waarin opgebouwde kennis en expertise werd gecombineerd met een constante drang tot innovatie. Daardoor is Eland-Brandt nu, ruim honderd jaar later, nog steeds koploper in de ontwikkeling van schuifsystemen. Eland-Brandt is in 2003 aangesloten bij de Rollecate Groep en wordt tegenwoordig als merknaam gevoerd voor de aluminium schuiframen en -deuren

 

Siegenia Aubi

Siegenia heeft een uitgebreid assortiment producten aan ramen en deuren. De raambeslagen van Siegenia zijn voorzien van hoge functionaliteit en veiligheid en voldoen aan de hoogste eisen voor comfort en design. De schuifdeurbeslagen van Siegenia zijn soepel lopend en niet zwaar in de bediening.

 

Kozijnen reparatie GU schuifpui eland brandt schuifpui

ramen

 

 

 

  

ramen